top of page
FOR DE UNGE

Hvis du netop er blevet indskrevet i Social Team Midt er du med garanti også blevet præsenteret for ham eller hende, der skal være din nye kontaktperson.

At blive indskrevet i Social Team Midt kan i starten føles uvant; der er nye mennesker, man skal lære at kende og du har sikkert en masse spørgsmål, du gerne vil have besvaret. Det kan vi godt forstå; vi har haft mange unge, der har ringet med vidt forskellige spørgsmål og været spændte på, hvordan en kontaktperson har kunne støtte og hjælpe dem, i de udfordringer de nu engang stod overfor.

Som ung i Social Team Midt har du muligheden for at præge dit eget forløb sammen med din kontaktperson. Dette kan være i forhold til hvordan du ønsker, at i skal arbejde sammen om dine mål, hvad i skal bruge tiden sammen til og hvilke ting, der især er vigtige for dig, når i er sammen.

Dét, der især er vigtigt for os er, at vi passer godt på hinanden. I Social Team Midt møder vi altid vores unge med et smil og ser det som vigtigt, at vi har det godt sammen. 

At have en kontaktperson inkluderer et samarbejde, hvor man har lyst til at mødes og arbejde sammen, f.eks. om at lære nyt, udvikle sig, få arbejdet på de mål man sætter sig for og at få løst eventuelt praktiske opgaver. Det er derfor vigtigt at man føler sig tryg ved hinanden og er med til at tage ansvar for, at lære hinanden godt at kende.

bottom of page