Andre unge fortæller

Amalie

18 år

"I et lille års tid, har jeg været tilknyttet til Social Team Midt, og har hele tiden været utrolig taknemlig og glad for den kæmpe hjælp som jeg møder i min hverdag. 

Min egen familie bor langt væk, og her har Social Team Midt været fantastiske til, at leve op til de forældre roller som jeg mangler i min hverdag. Samt oplever jeg at vi igennem hele processen har arbejdet ud fra mine behov og ønsker. 

Efter lang tid med anbringelser, har jeg mødt mange fagfolk, og sjældent har jeg mødt fagfolk som har hele deres hjerte med i deres arbejde, men fra første gang jeg mødte Social Team Midt, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde fået tilknyttet nogle som havde hele deres hjerte med, og som ønsker hvert et ungt menneske det bedste. 

Hos Social Team Midt møder man tolerance og forståelse. Vi alle går og drømmer om nogle forskellige ting i livet, og her har jeg også mødt en kæmpe opbakning. F.eks. hjalp de mig med at finde en lejlighed, 3 måneder efter jeg var blevet tilknyttet, fordi det var en af mine største drømme. For mig har det altid været en udfordring at gå i skole, her har Social Team Midt støttet mig, været der på de dårlige dage, og deltog også da jeg fik huen på i sommers. 

Hvis du i din hverdag mangler nogen der kan give dig et kæmpe skub i den rigtige retning, nogen der lytter, forstår og kæmper kampene med dig, støtter dig igennem livet og giver dig alt den omsorg du har brug for, samt nogen der vil gøre alt for at du får det bedste i verden, så ville jeg til en hver tid vælge Social Team Midt."

Camilla

18 år

”I næsten to år har jeg været tilknyttet til Social Team Midt. Jeg sætter så stor pris på alt hvad de gør for mig, og alt hvad de hver evig eneste dag hjælper mig med. Inden jeg mødte teamet, skøjtede jeg rundt.

Jeg var på flugt. På flugt fra mig selv og mine følelser.
Jeg har i mange år kæmpet en hård kamp med spiseforstyrrelsen anoreksi og personlighedsforstyrrelsen Borderline.

Det har budt på et hav af rutchebaneture gennem en bred palette af negative følelser i form af sorg, svigt, vrede, afmagt, frustrationer og udmattelse. 

Social Team midt har hjulpet mig med SÅ mange ting. De hjalp mig fx. da jeg som kun 17 år stod og skulle flytte hjemmefra.

Vi fandt på under en uge en lejlighed som jeg flyttede ind i. Alt her var nyt for mig.

Jeg skulle selv til at vaske tøj og købe ind. Jeg havde aldrig drømt om hvor mange ting man som “voksen” skal have styr på og gå og ordne, hver dag. Men her spiller Social Team midt en kæmpe rolle, de er mine forældre.

De forældre jeg aldrig har haft. 

Jeg har altid været glad for skolen og altid været dygtig fagligt, men desværre har min psyke ikke altid været med mig. Det lykkedes mig dog at gennemføre min folkeskole med topkarakterer.

Min største drøm er og har længe været at gennemføre min uddannelse som Salgsassistent i Føtex, hvor jeg er udlært til sommer.

Social Team Midt er her den største støtte.

De tror på mig og ved at jeg kan. De er ved min side, selv når jeg skal på skoleophold og drager langvejs væk til Ebeltoft hvor Dansk Supermarkeds skole befinder sig. 

At arbejde med selvudvikling er som at skrælle et løg.. Det skal gøres langsomt og omhyggeligt, og med tårer undervejs.

Rom blev ikke bygget på en dag. Det er en proces. Det er en lang proces at blive rask, MEN Social Team Midt er med mig hele vejen, hvilket jeg er dem så evigt taknemmelig for. 

“Det er år siden, jeg har snakket i telefon med en ven, når jeg har været ked af det - men nu tager jeg i mod. Jeg tager i mod alt den hjælp jeg kan få, for Social Team Midt vil mig kun det bedste.”

Social Team Midt har i den grad hjertet med i det professionelle. Tillid, omsorg og kemi er vigtigt - også i en professionel relation. Det er svært at være ærlig over for et andet  menneske, eller turde nævne de grimme følelser hvis ikke man har tillid til hinanden. 

Men Social Team Midt lytter altid! Og de roser mig for mit mod. 

Social Team Midt har lært mig at man kan hvad man vil, og at man aldrig skal give op.”

Please reload